Bilde

Lett Grønt Ostefat 

Et fristende ostefat skaper hygge og god stemning. Her har vi brukt lettere ostevarianter noe som gir kun 221 kcal per porsjon. Del nøkkelostskivene i to, rull sammen og fest med en tannpirker. Del en halv Camembert le Rustique light ost i biter og anrett sammen med en boks Snøfrisk lett naturell på toppen av Romano salaten. Legg på stangselleri, tynne skiver av rødløk og en liten skål med litt spisskummen på et serveringsfat. Server sammen rug kjeks.
Facebook Twitter Skriv ut

Lett Naturell

Snøfrisk lett naturell er en lettere variant med 40% mindre fett. Kremosten har den samme gode litt syrlige smaken som den tradisjonelle Snøfrisk naturell varianten, men vil for noen fremstå som litt mildere. Prøv Snøfrisk lett naturell på brød og knekkebrød alene eller sammen med ditt favoritt pålegg. Nydelig som den er eller sammen med litt avocado, tomater, skinke eller litt syltetøy på toppen.

Bilde

Ingredienser:
Pasteurisert geitemelk, kjernemelkskonsentrat, kufløte, salt og stabilisator (johannesbrødkjernemel)

Næringsinnhold per 100 g:
Energi 742 kJ (179 kcal), fett 15 g, karbohydrat 3,2 g, protein 7,8 g, salt 1,1 g.

Pakning:
125g

Om Snøfrisk

Snøfrisk er en serie med myke kremoster laget av geitmelk og kufløte. Osten har lite salt og ingen andre tilsetningsstoffer. Smaken er frisk og syrlig og finnes som naturell ost og i smaks-variantene: Ramsløk & Hvitløk, Dill, Rødløk & Timian og Kantarell. Kremosten er myk og smørbar og passer godt som pålegg, men er ofte brukt som ingrediens i matlaging og til baking. Snøfrisk ble lansert til OL på Lillehammer i 1994.

Produsent

Snøfrisk produseres på et spesialmeieri i Ørsta på Sunnmøre. Meieriet ligger i et område med mye geitemelk og tar imot flere millioner liter hvert år. Mye av produksjonen er derfor basert på denne lokale og flotte råvaren. Meieriet produserer en rekke ulike typer oster og startet allerede i 1889 som et dampmeieri. Snøfrisk er et av meieriets største produkter.