Bilde

NYHET! Lett Gressløk

Snøfrisk lett variantene har 40% mindre fett men den samme gode litt syrlige smaken som de tradisjonelle Snøfrisk variantene. For noen vil våre lett varianter fremstå som litt mildere på smak.

Snøfrisk lett naturell har på kort tid blitt manges nye favoritt Snøfrisk variant. Nå gir vi dere som foretrekker våre lett variant også en smaksatt variant - Snøfrisk lett gressløk. Gressløk ble valgt fordi denne smaken passer svært godt til syrligheten i kremosten Snøfrisk. Den myke og friske kremosten har den samme gode smaken selv med 15% fett. Snøfrisk lett gressløk er allsidig i bruk; som pålegg, til kjøtt og fisk og til grillmat og grønnsaker.

Snøfrisk produseres i vakre Ørsta med melk fra geiter som bor og beiter i nærheten av Sunnmørsalpene. Et ekte friskt og naturlig produkt. For å sikre produktkvaliteten er det på våre lettere varianten har vi tilsatt en naturlig stabilisator. Denne gjør osten litt fastere, heter Johannesbrødkjernemel og er laget av johannesbrødkjerner fra en frukt som vokser på trær i sydligere strøk. Vi håper du vil like den. Kanskje blir Snøfrisk lett gressløk din nye Snøfrisk lett favoritt ….

Lett Gressløk

Våre Snøfrisk lett variantene har 40% mindre fett og vi håper du vil like Snøfrisk lett gressløk. Gressløk er det mange som liker og denne ingrediensen passer svært godt til syrligheten i kremosten
Snøfrisk. Den myke og friske kremosten har den samme gode smaken selv med mindre fett. Snøfrisk lett gressløk er allsidig i bruk; som pålegg, til kjøtt og fisk og til grillmat og grønnsaker.
Bilde

Ingredienser:
Pasteurisert geitemelk, kjernemelkskonsentrat, kufløte, salt, gressløk, syrekultur, stabilisator (johannesbrødkjernemel) og naturlig aroma.

Næringsinnhold per 100 g:
Energi 742 kJ (179 kcal), fett 15 g, karbohydrat 3,2 g, protein 7,8 g, salt 1,1 g.

Pakning:
125 g

Om Snøfrisk

Snøfrisk er en serie med myke kremoster laget av geitmelk og kufløte. Osten har lite salt og ingen andre tilsetningsstoffer. Smaken er frisk og syrlig og finnes som naturell ost og i smaks-variantene: Ramsløk & Hvitløk, Dill, Rødløk & Timian og Kantarell. Kremosten er myk og smørbar og passer godt som pålegg, men er ofte brukt som ingrediens i matlaging og til baking. Snøfrisk ble lansert til OL på Lillehammer i 1994.

Produsent

Snøfrisk produseres på et spesialmeieri i Ørsta på Sunnmøre. Meieriet ligger i et område med mye geitemelk og tar imot flere millioner liter hvert år. Mye av produksjonen er derfor basert på denne lokale og flotte råvaren. Meieriet produserer en rekke ulike typer oster og startet allerede i 1889 som et dampmeieri. Snøfrisk er et av meieriets største produkter.